1 Yılda MSB'den Yaklaşık 2 Bin Personel FETÖ İltisakı Nedeniyle İhraç Edildi

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 1 yıl içinde 1980 personel ihraç edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, 1 yıl içinde Bakanlıktan 1980 personelin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) iltisakı nedeniyle ihraç edildği belirtildi.

"TSK’mızın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade edilmeyecektir. FETÖ ile mücadele hukuk çerçevesinde tüm birimlerde aynı anlayış, disiplin ve kriterlerle yürütülmekte, devletimizin istihbarat kurumlarından, birimlerimizden ve diğer kaynaklardan elde edilen istihbarat ve bilgilere mutlaka gerekli işlem yapılmaktadır" denilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Toplam 24 Bin 395 Personel İhraç Edildi

"Nitekim bugüne kadar 24 bin 395 personel ihraç edilmiş, 2 bin 567 personelin rütbeleri geri alınmıştır. Son 1 yılda ise 1980 personel ihraç edilmiş, 561 personelin de rütbesi geri alınmıştır. Yani başta FETÖ olmak üzere terör örgütleri ile artan şiddet ve tempoda mücadelemiz devam etmektedir, edecektir.

Bu vesileyle; 15 Temmuz’da ‘ordu-millet’ gerçeğini bir kez daha sergileyerek canlarını feda eden tüm şehitlerimizi; ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine; sevgisi, güveni ve duasından güç aldığımız asil milletimize, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."

1 yılda msb milli savunma bakanlığı 2 bin personel fetö iltisakı nedeniyle ihraç edildi 1980