10 Aylık Bir Bebeğin Öldüğü Trafik Kazasında Kaçan Sürücü Tutuklandı

TAKİP ET

İzmir'de yaşanan ve 10 aylık bir bebeğin öldüğü trafik kazasında kaçan sürücü tutuklandı.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde 10 aylık bir bebeğin ölümüne neden olan trafik kazasının ardından kaçan sürücü yakalanarak tutuklandı.

11 Haziran tarihinde yaşanan kazada, 35 UKP 44 plakalı otomobil, Çeşme Otoyolu Narlıdere girişinde takla attı. Yaşanan kazada otomobilde bulunan ve henüz 10 aylık olan bebek A.Ç.G. yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası inceleme yapan polis, otomobilin, başka bir aracın arkadan çarpması sonucu takla attığını tespit etti. Kaza yerinden kaçtığı tespit edilen sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sosyal medyada kazayı gördüğünü beyan ederek paylaşımlar yapan tanıkların ifadelerine başvuran polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek o saatte bölgede olan gri renkli araçları belirledi.

Araçların sahipleriyle görüşen ekipler, görgü tanıklarının tarif ettiği araca en yakın otomobilin Ç.S.'ye ait olan 35 HB 2559 plakalı araç olduğunu belirledi.

Ç.S., ifadesinde aracın tamirde olduğunu ancak o gün kendisinin kullanmadığını iddia etti. Ç.S. ile aynı evde bulunan ve ifadesi alınan Y.B.E. ilk ifadesinde aracı kendisinin kullandığını söyledi fakat daha sonra ifade değiştirerek sürücünün Y.D. olduğunu öne sürdü.

Gözaltına alınan Y.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Y.B.E. hakkında ise "suç üstlenme ve suçluyu kayırma" suçundan soruşturma başlatıldı.

izmir narlıdere sürücü kaçan bebek 10 aylık ölen kaza ölümüne neden olan kazada yakalandı tutuklandı çeşme otoyolu