10 Çocuk Babası Adam Sesini Bile Duymadığı Kadına 450 Bin TL Kaptırdı: Konuştuğu Kişi Erkek Çıktı

TAKİP ET

Halis Ağca isimli adam, sosyal medyadan tanıştığı ve hiç görmediği, telefonda dahi konuşmadığı sadece yazışarak iletişim kurduğu 'kadına' 450 bin lira kaptırdı.

Gün geçmiyor ki Türkiye akıl almaz bir olayla çalkalanmasın. İzdivaç-magazin programı yapan Esra Erol'un programına katılan 10 çocuk babası Halis Ağca, 450 bin TL dolandırıldığını söyledi.

Evli ve 10 çocuk babası adam, sosyal medyada tanıştığı yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü kadına 450 bin TL para kaptırdı. Esra Erol'dan yardım isteyen adam, anlattıklarıyla izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Sosyal medyayı yaklaşık 7 senedir kullandığını ifade eden Halis Ağca, "Bir gün Facebook’ta mesajlaşma kısmına girdim, fotoğrafını gördüm. Selam verip, başörtüsünün ona yakıştığını söyledim. İlk 'Ne demek istiyorsun?' dedi sonra teşekkür etti. Sonra 'İlk adımı bir erkeğin atmasını isterim' deyince ne demek istediğini sordum. Biraz konuştuktan sonra bana hikayesini anlatmaya başladı. 'Benim babam ve annem Trabzon-Rize yolunda trafik kazasında öldü. Amcam ninemle gelip dedemi götürecek. Benim kimsem yok. Ben de arkalarından gideceğim' deyip benden para istedi" ifadelerini kullandı.

"Oğluma Gelin Olarak Almayı Düşündük"

Amacının ihtiyacı olan birine yardım etmek olduğunu ileri süren Ağca, Yaren Nur ile duygusal bir ilişkisi olmadığını eşinin söz konusu kadını oğluna gelin olarak almayı düşündüğünü iddia etti. Halis Ağca, Yaren Nur'un sürekli bahaneler uydurup kendisinden para istediğini de söyledi.

Yaşlı adam, para gönderdiği hesabın Emrah Toy'a ait olduğunu ifade etti. Emrah Toy'un ise Yaren Nur'un eşi olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili bir yeni gelişme yaşanırken, söz konusu şüpheli canlı yayına bağlandı. Emrah Toy'un Yaren Nur'un eşi olduğu ortaya çıktı. Esra Erol programında Ağca, Yaren Toy’un yüzünü ilk kez gördü.

halis ağca yaren nur dolandırıcılık esra erolda emrah toy