10 Yıl Önce Kaybolan Kadını Kocasının Öldürdüğü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

10 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan Güldane Biçer'in, kocası Osman Biçer tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul'da 2011 yılında ortadan kaybolan Güldane Biçer'in katilinin, kocası Osman Biçer olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranmaya başlanmıştı. Canlı yayında gündeme gelen Güldane Biçer davasında, kayıp kadının eşi Osman Biçer tarafından daha önce dövüldüğü iddia edilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis, çelişkili ifadeler veren Osman Biçer'i gözaltına aldı. Şüphelinin sorgusunda önce suçunu inkar ettiği, ancak daha sonra kadını nasıl öldürdüğünü detayları ile anlattığı öğrenildi.

Suçunu itiraf ettiği öğrenilen Osman Biçer'in Güldane'nin cansız bedeninin yerini söylemesi üzerine polis ekiplerinin başlattığı kazı çalışmasıyla olay yerinde kemik parçaları ve kıyafetler bulundu. Bulunan kemik ve eşyalar Adli Tıp Kurumunda inceleme altına alındı.

Osman Biçer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayetin Sebebi ''Kıskançlık''

Polis tarafından yürütülen soruşturma sonucu Osman Biçer'in daha önce kıskançlık yüzünden tartıştığı, cinayetin işlendiği gün Güldane'yi arayarak “Çatalca’dan tarla alacağım, seni de görmek istiyorlar. Buraya gel.” dediği öğrenildi. Biçer'in kadını Karaağaç Mahallesi Eskice mevkiide bulunan bir çiftlik arazisine götürdüğü, burada çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Failin Güldaneyi gömdükten 24 saat sonra Avcılar Firuzköy karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi.

10 Yıl Önce Kaybolmuştu

17 Eylül 2011 tarihinde 32 yaşındaki Güldane Biçer esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Evli olduğu Osman Biçer'in kayıp müracaatı üzerine polis harekete geçmiş, ancak bugüne kadar kayıp olan Güldane Biçer'den haber alınamamıştı.

 

istanbul osman biçer güldane kıskançlık 10 yıl