10,4 Milyon Liraya Mal Olan ve Erdoğan'ın Açılış Yaptığı Park Hizmete Açılmadı

TAKİP ET

Serdivan'da bulunan Şelale Park, resmi açılışı yapılmasına rağmen hizmete açılmadı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan ve ihalesi Serdivan Belediyesi tarafından 30 Haziran 2017 tarihinde yapılan Şelale Park, halen daha hizmete açılmadı.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 Temmuz 2021'de açılışını yaptığı ve 10,4 milyon liraya mal edilen Şelale Park, Serdivan Belediye Başkanı tarafından 'vizyon proje' olarak tanımlanmıştı.

Şelale havuzlarında su tutmazken, yürüyüş yollarında ot bitti. İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Burası bir park değil, bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı atıl haldeki bir yapı” diyerek duruma tepki gösterdi.

Havuzlarda Su Tutulamadı

Şelale kısmına deneme amaçlı su verildiği ve değim nedeniyle suyun havuzlarda tutulamadığı öğrenildi. Havuzlarda durmayan suyun Kenan Sofuoğlu Caddesi'ne aktığı belirtilirken, bu sorunun aşılması için yeniden tadilatlar yapıldığı aktarıldı.

Parkın son durumuyla ilgili değerlendirme yapan Dikbayır, "Burası bir park değil, hiçbir artısı olmayan ve bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı âtıl haldeki bir yapı. Kesinlikle bölgeye bir değer katmayacaktır. Sakarya başta olmak üzere şehirlerimize böyle değer katmayacak yatırımlar yapılmamalı" ifadelerini kullandı.

ümit dikbayır sakarya serdivan park erdoğan açılış hizmete açılmadı hizmete alınmadı 10 4 milyon lira yapılan mal olan mal edilen