104 Yerinden Bıçakladığı Kadının Başında Sigara İçti

TAKİP ET

Birlikte yaşadığı erkek tarafından defalarca bıçaklanan Aysel Perkgün, olay gününü anlattı.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Aysel Perkgün, birlikte yaşadığı Feyzi Duran tarafından 104 kez bıçaklandı. Perkgün'ü 1 yaşındaki çocuğunun gözü önünde defalarca bıçaklayan Duran, olayın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedaviye alınan Perkgün, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra olay gününü anlattı. Duran'ın kendisine planlayarak saldırdığını belirten Perkgün, ''Olay günü marketten içki alıp, eve döndük. Benden içki sofrası kurmamı istedi. Peşinden yeni kıyafet istedi. Ardından banyoya girip yıkandı. Abdest aldı. Abdest alması ilgimi çekti. 'Niye abdest alıyorsun' dedim. Cevap vermedi. Duştan çıktı, masaya oturup içkisini içmeye başladı. Çocuğum acıkmıştı. Onun masasından karnını doyurdum. Bu sırada kimse dışardan evi görmesin, diye pencerenin panjurunu kapattı. Panjuru kapatmak için eğildiğinde belinde 2 bıçak olduğunu gördüm. Evdeki bıçakları beline koymuştu. 3 yıldır evliyiz. Evlilik sürecinde sürekli şiddet gördüğüm için bana bir şey yapacağını hemen anladım. Bana, canavarca bakıyordu. 'Sana 2 şey soracağım' dedi. 'Sor' diye karşılık verince, 'Daha sonra soracağım' dedi. Zorla 2 bardak rakı içirdi. Ardından bana 'Kalk' dedi. 'Çocuk ağlıyor, önce onu susturayım' dedim. Tekrar 'Kalk' dedi. Hemen kalkmayınca bu kez yanında bulunan şişeyi başıma vurup, kırdı. Çocuğuma cam kırığı gelmesin diye üzerine kapandım. Beni zorla önce yatak odasına, sonra da 'Burada konuşmayalım' deyip, mutfak ile banyo arasındaki hole getirdi. Sonrasında banyoya soktu. Burada zemin ıslak olduğu için kayıp, düştüm. Kendimi tuvaletle duvar arasında sıkıştırdım. Olacakları tahmin ettiğim için boynumu, şah damarımı korudum'' dedi.

''Senin Ölümünü İzleyeceğimi Söylemiştim''

Perkgün, defalarca bıçaklandıktan sonra bile işkence görmeye devam ettiğini belirterek, ''Bıçaklandığım için, kendimden geçmeye başlamıştım. Banyonun gider deliği kapalıydı. Vücudumdan akan kan, banyoyu doldurdu. 'Senin ölümünü izleyeceğimi söylemiştim. Bak işte ölümünü izliyorum' dedi. Sonra bir sigara yakıp, içti. Sonra tekrar yanıma geldi. Yüzüme su tuttu. 'Tutma boğuluyorum' dedim. 1 yaşındaki çocuğumu aldı. Çocuğu kanlı bedenimin üzerine koydu. 'Al çocuğu üzerimden artık tutamıyorum' dedim. 'Bana çok eziyet çektirdin, bu çocuğa çektirme. Allah rızası için çocuğu al' dedim'' şeklinde konuştu.

 

İZMİR BUCA AYSEL PERKGÜN FEYZİ DURAN BIÇAK SİGARA