11 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Gözaltı, 21 Tutuklama

TAKİP ET

11 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 49 şüpheli gözaltına alınırken, Niğde'de 21 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

AKP'li İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 49 şüphelinin gözaltına alındığını, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu. Öte yandan Niğde de düzenlenen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı, 21 kişi de tutuklandı.

Emniyet ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince Tokat, Muğla, Kahramanmaraş, Giresun, Aydın, Balıkesir, Konya, Elazığ, Ankara, Niğde ve Sakarya'da uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 49 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Bakan Yerlikaya'nın duyurusunu yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

''EMNİYET VE JANDARMA NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE EKİPLERİMİZCE TOKAT, MUĞLA, KAHRAMANMARAŞ, GİRESUN, AYDIN, BALIKESİR, KONYA, ELAZIĞ, ANKARA VE SAKARYA'DA DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 49 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI️

10 ilimizde düzenlenen narkotik operasyonlarda çok sayıda muhtelif miktarda uyuşturucunun yanı sıra aralarında sokak satıcılarının da olduğu 49 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum''

 

Niğde'de 21 Kişi Tutuklandı 

AKP'li İçişleri Bakanı Yerlikaya, Niğde'deki operasyonda 23 kişinin yakalandığını, 21 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

X'ten açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Niğde ilimizde düzenlenen narkotik operasyonunda muhtelif miktarda ve nitelikte uyuşturucu ele geçirildi. 23 zehir taciri yakalandı. Yakalanan zehir tacirlerinden 21'i tutuklandı. Operasyonları düzenleyen kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Çocuklarımıza musallat olan zehir tacirlerine izin vermeyeceğiz. Her an enselerindeyiz" ifadelerini kullandı.

 

uyuşturucu uyuşturucu operasyonu gözaltı tutuklama