'11 Yaşındaki Kızı Taciz Etti' Diyerek Öldürdükleri Kişi Masum Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da 4 kişinin 'taciz' suçlamasıyla katlettiği Doğukan Çelik'in masum olduğu ortaya çıktı.

19 yaşındaki Doğukan Çelik, 13 Haziran 2021 tarihinde Sultangazi İlçesi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğradı. 4 kişinin açtığı ateşin ortasında kalan Çelik, yaşamını yitirirken saldırganlar da olay yerinden kaçtı. 

Olayın ardından polisler tarafından başlatılan soruşturmada, saldırganların 11 Haziran 2021 tarihinde 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiğini düşündükleri Çelik'e saldırdıkları öğrenildi. Ancak durumun saldırganların düşündükleri gibi olmadığı, 11 yaşındaki çocuğu taciz eden kişinin İ.B. isimli biri olduğu ve İ.B.'nin de mahkeme tarafından serbest bırakıldığı anlaşıldı. 

2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Çelik'e saldıran Taha B.G. (19), Ahmet Dursun B.A.(21), Abdurrahman Ç.(32) ile olayı azmettirdikleri iddia edilen D. D.(32), Y.A.(33), ve M.D.(36) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler haklarındaki suçlamaları reddetti. 

Adliyeye çıkarılan şüphelilerden Taha B.G., Ahmet Dursun B.A., Abdurrahman Ç., silahlı saldırı suçlamasıyla, tacize uğrayan çocuğun annesi D.D. ve dayısı Y.A. ise azmettirme suçundan tutuklandı. 

 

taciz 11 yaş çocuk yanlış kişiyi öldürdüler