12 Yaşındaki Çocuğu Kameraların Önünde Taciz Eden Sapık Serbest!

TAKİP ET

12 yaşındaki kız çocuğunu kameraların önünde taciz eden sapık, video görüntülerine rağmen serbest bırakıldı.

Hastalıklı ruhlar tarafından istismara uğrayan çocuklar devlet tarafından hala korunmuyor. AKP döneminde hızla artan çocuk bedenleri taciz etme skandalları yargının çanak tutmasıyla çocukların gelişiminde tamir edilemeyecek yıkımlara sebebiyet veriyor.

Konya'da yaşanan olayda, evlerinin altındaki markete inen 12 yaşındaki kız çocuğu bir sapık tarafından tacize uğradı. Markete girdikten kısa bir süre sonra küçük kız çocuğunun arkasından yaklaşan Mustafa K. (85) isimli sapık çocuğu taciz etti.

Marketten içeriye giren Mustafa K.'nın taciz eylemini saniyeler içinde gerçekleştirdiği görüldü.

Küçük çocuğun aniden arkasında geçen, önce sarılan sonra elle taciz edip öpen sapık, olay yerinden hızla ayrıldı.

Neye uğradığını anlayamayan küçük kız çocuğu olayın şokuyla ağlamaya başlarken, konuyu ailesine anlattı.

Aile Karakola Gitti

Evlerinin altındaki markette kızlarının taciz edildiğini öğrenen aile soluğu karakolda alırken, güvenlik birimleri kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kameralarda taciz olayı saniye saniye görüntülenirken, şahsın kimliği tespit edilerek gözaltına alındı.

Savcı Tutuklama İstedi, Mahkeme Serbest Bıraktı

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcının karşısına çıkarılan sapık Mustafa K. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Savcının tutuklama talebi, kamera kayıtları ve ailenin şikayetine rağmen mahkeme, Mustafa K.'yı adli kontrolle serbest bıraktı. 

Savcı'dan İtiraz

 

Adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından Savcı yaşananlara tepki göstererek, bir üst mahkemeye tutuklama talebini yineledi. Ancak üst mahkeme de sapığın tutuklama talebini reddetti.

"Böyle Adalet Olmaz"

Savcının iki tutuklama talebini de reddeden mahkemeye tepki gösteren aile "Böyle adalet olmaz. Kamera görüntülerine, tacize rağmen şahıs serbest bırakılıyor. Bu çocuğun psikolojisi, bizim psikolojimiz ne olacak" diye tepki gösterdi. 

 

 

konya taciz sapık yaşlı kız çocuk mahkeme istismar savcı itiraz adalet serbest