"128 Milyar Dolar Nerede?" Afişleri Söküldü: Para da Yok Afiş de

TAKİP ET

Bursa'da, CHP Mudanya İlçe Başkanlığı tarafından astırılan "128 Milyar Dolar Nerede?" yazılı afişler, dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce söküldü.

Olaya tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, "CHP Mudanya İlçe Başkanlığımızın yaptırdığı billboardlar gece operasyonuyla söküldü! Vatandaşın görmesini istemediğiniz soruyu en yüksek sesle sormaya devam edeceğiz" dedi.

"BU HESABI VERMEMEK NAMERTLİKTİR"

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay da “128 Milyar Doların hesabını sormak değil, bu hesabın sorulmasını engellemek ve bu hesabı vermemek namertliktir” şeklinde bir açıklama yaptı.

"SAHİ 128 MİLYAR DOLAR NEREDE"

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise “Mudanya CHP İlçe Başkanlığımızın billboardlara astırdığı '128 Milyar Dolar Nerede' afişleri gece söktürülmüş. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak neden rahatsız etti? Sahi 128 milyar dolar nerede” diye sordu.

VATANDAŞLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Reklam panolarındaki afişlerin sökülmesine tepki gösteren vatandaşlar, “Damat nerede?”, “Damadın nerede olduğunu bilen var mı?”, “Yazık, afişleri sökenler neden söktüklerini bilmiyorlar”, “128 milyar dolar nerede?", "İhtiyat akçemiz nerede?”, “Özelleştirmelerden gelen paralar nerede?”, “15 Temmuz ve Beşiktaş şehitleri ile gazileri için toplanan paralar nerede?”, “Deprem ve işsizlik fonlarında biriken paralar nerede?” sorularını sordular.

128 Milyar Dolar nerede CHP damat Berat Albayrak CHP Bursa CHP Mudanya Bursa Mudanya afişler söküldü