'128 Milyar Dolar Nerede' Manisi Okuyan Davulcu, Polis Tarafından Aranıyor

TAKİP ET

Kastamonu'da sahur vakti '128 milyar dolar nerede' manisi okuyan davulcu, polis tarafından her yerde aranıyor.

CHP tarafından Türkiye'nin dört bir yanına asılan “128 milyar dolar nerede?” afişlerinin peşine düşen emniyet güçleri, bu sefer de sahur vakti “Ramazan gelmiş şehrime, bölüşmeli hep birlikte, sormaktan hiç yorulmayız, 128 milyar dolar nerede” şeklinde mani okuyup davul çalan ramazan davulcusunun bulunması için çalışma başlattı.

Davulcuya Benzettikleri Gence İşlem Yaptılar

128 milyar doları soran davulcunun peşine düşen polis ekipleri, iddiaya göre, Emre Tiftik adlı bir genç hakkında davulcuya benzediği gerekçesiyle idari işlem yaptı.

Sosyal medya hesabından söz konusu davulcunun videosunu paylaşan Tiftik, “Biraz önce emniyetten geldiler. Videodaki davulu benim çaldığımı -benzediğimi- iddia ederek hakkımda sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak ve gürültüden dolayı idari işlem başlatıldığını söylediler. Davulcu ben değilim, 128 milyar dolar da davulun içinde değil. Peki nerede” şeklinde yaşadığını anlattı.

"Ülkeyi Getirdikleri Hâle Bak"

Duruma tepki gösteren CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkeyi getirdikleri hale bak. Gencecik çocukların peşine düşmüşler. Adalete ekmek, su kadar ihtiyacımız var. Davulcunun kim olduğunu arayana kadar 128 milyar doların nerede olduğunu arasalar daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

 

ramazan davulcusu kastamonu 128 milyar dolar nerede işlem idari işlem başlatıldı polis arıyor her yerde genç benzettiler sahur vakti paylaşım