'128 Milyar Dolar Nerede' Sorusunu Cevaplayamayan AKP 'Yalan Üretim Merkezi' Adlı Bir Animasyon Paylaştı

TAKİP ET

Muhalefetin ısrarla dile getirdiği '128 milyar dolar' meselesine bir türlü cevap veremeyen AKP, CHP'yi hedef alarak 'Yalan Üretim Merkezi' adlı bir video yayımladı.

Başta CHP olmak üzere muhalefet bloğundan gelen "128 milyar dolar nerede" sorusuna elle tutulur bir yanıt veremeyen AKP, her zaman uyguladığı taktiğe başvurarak muhalefeti yalancılıkla suçladı.

Ülkemizin kasasından 'buhar olup uçan' 128 milyar doların akıbeti hakkında açıklama yapmak yerine kaçamak cevaplar üzerinde yoğunlaşan AKP iktidarı, şimdi de CHP'nin bu konuyu ve daha birçok soruyu 'uydurduğu' yönünde algı oluşturmak amacıyla bir video yayımladı.

AKP'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan animasyonda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yer alırken, bir cihazdan 'yalan bilgi' üretildiği gösterilerek muhalefetin iktidara sorduğu soruların 'yalan' olduğu iddia ediliyor.

'128 milyar dolar nerede' sorusunun pek çok kez yer aldığı videoda soruya yine de yanıt verilmiyor.

chp akp ak parti yalan üretim merkezi chp yalan üretim merkez video animasyon paylaştı yayımladı 128 milyar dolar nerede soru cevap makine yalan makinesi cihaz