13 Yaşındaki Çocuğu İstismar Eden Erkeğe Tahliye

TAKİP ET

Antalya'da 13 yaşında bir kız çocuğunu bayılttıktan sonra istismar eden B.D. (20) tahliye edildi.

18 Aralık günü Antalya'nın Talas ilçesindeki bir rezidansa giden B.D., 13 yaşındaki C.E.'nin içtiği sodaya uyku ilacı attı. Kız çocuğunun bayılmasını bekleyen B.D. bir süre sonra kızı istismar etti.

Olayın anlaşılması üzerine B.D. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan B.D., 'cinsel istismar' ve 'hürriyeti yoksun kılmak' suçlarından tutuklandı.

Karar duruşması için Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada kendisini savunan B.D., "Çok yakın arkadaşımdı. Alkol ve uyuşturucu kullanmak için rezidansa gitmiştik sonra sevgilisi arayıp, hakaret edince C.E. sinirlendi. Aynı ortamlarda defalarca baş başa kaldık ama aramızda hiçbir şey olmadı. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim, uyku hapı vermedim. Suçsuzum" dedi.

İstismarın 'sarkıntılık' boyutunu aşmadığına karar veren mahkeme heyeti, B.D.'ye bu suçtan 2 yıl 6 ay, 'hürriyeti yoksun yoksun kılmak' suçundan da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 5 yıl hapis cezası verdi.

Heyet, sanığın cezaevinde kaldığı süreyi dikkate alarak, B.D.'nin yurt dışına çıkış yasağı şartıyla tahliyesine hükmetti.

antalya talas rezidans istismar soda ilaç bayılttı tahliye 5 yıl