13 Yaşındaki Çocuğu Taciz Edip ''Nefsime Hakim Olamadım'' Diyen Üvey Babaya İyi Hal İndirimi

TAKİP ET

İzmir'de 13 yaşındaki A.B.B. adlı çocuğu taciz eden üvey baba Engin O. iyi hal indirimi aldı.

Bornova'da yaşayan 13 yaşındaki A.B.B.'nin annesi J.O., çocuğunun hareketlerinde değişim olduğunu fark etti. Bunun üzerine çocuğunu izlemeye alan anne, A.B.B.'nin günlüklerine bakarak çocuğunun üvey babası Engin O. tarafından tacize uğradığını öğrendi. 

Psikiyatrik muayeneden geçirilen A.B.B., cinsel tacizi anlatırken, 2 yıldır taciz edildiğini söyledi. A.B.B.'nin günlüğüne, "Ben uyurken yanıma geliyor. Ne yaptığını sorduğumda üzerimi örtmek için geldiğini söylüyor. Annem bunları öğrense çoktan boşanmışlardı. Belki de çok uzaklara gitmeliyim ama hiçbir yerde istenmiyorum. O kadar baskı altındayım ki kendimi asmayı düşündüm. Yarın karne günü ve mutlu numarası yapmalıyım. Odama kamera koymayı bile düşündüm. Annemler odalarına kilit aldılar. Ben de almak istedim ama gerçeği asla söyleyemezdim. Canım çok sıkkın. Bana dokunduğunu, taciz ettiğini söyleyemiyorum. Yetti artık çok sıkıldım" yazdığı görüldü. 

Bacakları Açıktaydı

Anne J.O., çocuğunu taciz eden Engin O.'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Engin O., hakkında, 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla İzmir 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Karar duruşmasında savunma yapan Engin O., "Uyurken üzerini örtmek için odaya girdiğimde A.B.B.'nin bacakları açıktaydı. Nefsime hakim olamadım ve bacaklarına dokundum. İrkilince odadan geri çıktım. Ondan başka bir şey yapmadım. Bu olaydan sonra A.B.B. bana ön yargılı oldu" diye konuştu.

Cinsel tacizlerin günlük tutmaya başlamadan 6 ay önce başladığını ifade eden A.B.B. ise "İlk olarak evimizin çatısında tacize uğradım. Sürekli aynı şeyleri yapıyordu. Yattığım odanın kapı kolunu sessizce indirip, içeri giriyordu. Ben bunları günlüğüme yazdım" dedi.

İyi Hal İndirimi

Mahkeme heyeti 13 yaşında bir çocuğa cinsel tacizde bulunan Engin O.'ya 15 yıl hapis vermesinin ardından 'duruşmalarda iyi hal ve sabıkasının olmaması' bahanesiyle cezayı 12 yıl 6 aya indirdi.

izmir bornova taciz üvey baba engin iyi hal indirimi