13 Yaşındaki Çocuk Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Cipin Altında Kaldı

TAKİP ET

Aydın'da 13 yaşındaki bir çocuk başıboş sokak köpeklerinden kaçtığı sırada cipin altında kaldı.

Aydın Karacasu'da kendisine saldıran başıboş sokak köpeklerinden kaçan çocuk bisikletiyle cipin altında kaldı. 13 yaşındaki çocuğun ayağı kırıldı.

Yaylalı Mahallesi'nde yaşayan 13 yaşındaki Bahtiyar Ayakdaş, önceki gün bisikletiyle okula gitmek için yola çıktı.

Kemalpaşa Caddesi'nde ilerleyen Ayakdaş'a başıboş 2 sokak köpeği saldırdı. Korktuğu için köpeklerden uzaklaşmaya çalışan çocuk, A.Z'nin kullandığı cipin altında kaldı.

112 Acil Sağlık ekibince Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun ayağında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluştu.


"Daha Kötü Olabilirdim"


Tedavisi devam eden Ayakdaş,  bisikletine binip okula gitmek için evden çıktığı sırada başıboş köpeklerin havlayarak üzerine doğru geldiğini söyledi.

Köpeklerden kaçmaya çalışırken karşı yönden gelen aracı göremediğini belirten Ayakdaş, "Araba sola kırmasaydı daha kötü olabilirdim. Araba ayağımın üstünden geçti. Oradan geçen bir uzman çavuş bana yardımcı oldu. Sonra ambulansla hastaneye getirdiler." ifadelerini kullandı.


"Oğlumun Canı Onlardan Değersiz mi?"


Baba Şükrü Ayakdaş yetkililerin köpeklere karşı önlem almamasına isyan etti. Ayakdaş şu ifadeleri kullandı: 

"Benim çocuğumun başına gelen kimsenin çocuğunun başına gelmesin. Televizyonlarda görüyoruz, daha yeni Antalya'da köpekten kaçarken bir çocuk kamyonun altında kalıp canını verdi. Tamam, köpekler de can taşıyor ama oğlumun canı onlardan değersiz mi? Lütfen yetkililere sesleniyorum. Bir çözüm istiyorum. Şu anda hastane köşelerinde değil de başka yerlerde olabilirdim."

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'dan Acı Haber



başıboş köpekler köpek saldırısı başıboş köpek saldırısı başıboş köpek