13 Yaşındaki Kızı Kaçırmaya Çalışıp Kendilerinden Şikayetçi Olan Aileye Saldırdılar

TAKİP ET

Gaziantep'te 13 yaşındaki kızı kaçırmaya çalışmalarına rağmen serbest bırakılan saldırganlar, olayın ardından kendilerinden şikayetçi olan aileye saldırıp tekrar serbest kaldılar.

13 yaşındaki B.N.A. isimli kız çocuğu, okul çıkışında bir araç tarafından takip edildiğini fark etti. Araçtaki kişilere döndüğünde kendisine yalan söylendiğini fark eden kız çocuğu babasını arayarak durumu anlattı. Araçtaki kişilerin kendisine 'seni babana götüreceğiz' dediğini söyleyen kız çocuğu, babasının böyle bir olaydan haberi olmadığını söylemesi üzerine şüphelerinde haklı olduğunu anladı. 

Kızının başına gelen olaydan sonra polis merkezine giden İsmail A., kızından aldığı araç plakasını polislere bildirdi. Bunun üzerine ekipler, aracın içerisinde olan Erdinç D., Cemalettin O. ve Halil A.'yı gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgulamasında suçlamaları reddeden 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Aileye Saldırdılar 

Halil A. ile Cemalettin O. serbest kaldıktan 5 gün sonra İsmail A., eşi ve 2 çocuğuna saldırdı. Tahta sandalyeler ile darp edilen aile üyeleri durumu polislere bildirdi. Ancak ekipler, olayın güvenlik kameralarına yansımasına rağmen saldırganları yine serbest bıraktı. 

gaziantep 13 yaş kız çocuğu kaçırılma serbest şikayetçi aile darp