14 Yaşındaki Kız Çocuğu ile 12 Yaşındaki Teyzesi Evden Kaçtı

TAKİP ET

Esenyurt'ta Beyzanur Yoğun (14) ile teyzesi Canan Aslan (12) evden kaçtı.

İstanbul'da yaşayan Beyzanur Yoğun ile teyzesi Canan Aslan dün sabah saatlerinde evden ayrıldı. Küçük çocukların dönmemesi üzerine şüphelenen aile, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine arama çalışmalarına başlayan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerde çocukların evden ayrıldıktan sonra koşarak ilerledikleri görüldü. 

En son Başakşehir Bahçeşehir Gölet mevkiinde görülen Yoğun ve Aslan'ı arama çalışmaları sürerken Beyzanur Yoğun’un babası Mehmet Yoğun, “Kızlar sabah saat 09.00 civarında evden çıkmışlar. O saatten beri elimizden geldiğince her yerde kızları arıyoruz. Herhangi biri tarafından kaçırıldığını veya birine kaçtığını da düşünmüyoruz. Benim düşünceme göre iki cahil kız kendine eğlence arıyorlar. İnşallah öyledir aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. Çünkü böyle bir şeyi asla beklemiyorduk. Biz bulmak için çabalıyoruz fakat bulamadık bir türlü. Polis ekiplerine de başvurduk, inşallah kızlarımızı bulurlar” dedi.

Telaşla çocukları bekleyen baba Yoğun, ''Buradan onlara sesleniyorum. Evinlerine dönsünler. Onlara asla kızmayacağız, dövmeyeceğiz. Sakın bir korkuları olmasınlar sadece geri eve dönsünler” diyerek kızlara eve dönmeleri çağrısında bulundu.

istanbul esenyurt beyzanur yoğun canan aslan evden kaçtı teyze