14 Yaşındaki Kızını Taciz Eden Komşusunu İz Sürüp Yakalattı: Tacizci Serbest Kaldı

TAKİP ET

14 yaşındaki kızının sosyal medyadan taciz edildiğini öğrenen anne sapığın izini sürdü.

İzmir'de Menderes ilçesinde yaşayanı Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.’nin yaklaşık iki aydır sosyal medya üzerinden taciz edildiğini öğrendi. 

Z.B.’den çıplak fotoğraf isteyen şahsın küçük kız engelledikçe sahte hesaplar açmaya devam ettiği belirtildi.


"Seni Her Gün Görüyorum"


Tacizcinin "Seni her gün görüyorum" diyerek Z.B.’nin nerelere gittiğini söylemesi üzerine anne paniğe kapıldı. Sevilay B. bunun üzerine tacizcinin yakınlardaki biri olduğunu tahmin etti.

Tacizcinin mesajları üzerine Sevilay B., kızıymış gibi davranarak tacizciyle yazıştı. Anne, tacizciye 50 lira karşılığında çıplak fotoğraflarını göndereceğini söyledi ve parayı yakınındaki markete bırakmasını istedi. Markete giden şüpheli, 50 lirayı market sahibine bıraktı.


"Bir Kız Çocuğu Bu Parayı Gelip Alacak"


Markettek güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde tedirgin tavırları görülen şahsın “Bir kız çocuğu bu parayı gelip alacak” dediği duyulurken, market sahibinin, ‘Senin çocuklar mı alacak?’ şeklinde sorusuna, ‘Yok başka. Benim çocuklar değil. Biraz sonra gelip alacak. Tamam" diye yanıt verdiği görüldü.

Daha sonra markete gidip görüntüleri izleyen anne, kızını taciz eden şahsın karşı komşuları 32 yaşındaki mermer ustası Ali D. olduğunu gördü. M

Güvenlik kamerası kayıtları ile mesajlaşmaların ekran görüntülerini alan Sevilay B. durumu polise bildirdi.


Serbest Bırakıldı


Sevilay B.'nin şikayeti üzerine yakalanıp gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Anne Sevilay B. ile kızı Z.B. ise olaydan sonra savcılık tarafından bir ay süreyle koruma altına alındı.
 

sevilay b. tacizci çocuk istismarı çocuk tacizi ali d.