14 Yıllık Karısı Kendisini Bırakıp Başka Bir Kadına Kaçtı

TAKİP ET

Cansen Şimşek isimli kadın, 14 yıllık eşini bırakıp başka bir kadına kaçtı.

ATV ekranlarında yayımlanan Esra Erol programında yine 'yok artık' dedirtecek bir olay yaşandı. Ferdi Şimşek isimli kişi, programa katılarak 14 yıllık eşi Cansen Şimşek'in bulunmasını istedi. 

2 çocuğunun annesi olan Cansen Şimşek'in internetten tanıştığı Serpil Arıkan'a kaçarak evi terk ettiğini söyleyen Ferdi Şimşek, eşi ile Serpil isimli kadının sürekli gizli gizli görüştüğünü belirtti. 

Eşinin Serpil Arıkan ile görüşmek için evini ve çocuklarını bile ihmal ettiğini, telefonu elinden bırakmamak için ailesiyle ilgilenmediğini söyleyen Ferdi Şimşek, eşi evi terk eder etmez kayıp başvurusunda bulundu.

Ancak Cansen Şimşek, Serpil Arıkan ile beraber karakola giderek rızasıyla evden kaçtığını söyledi. Bu durumdan sonra Serpil Arıkan'ın adresini bulan Ferdi Şimşek, eşine gitti ancak eşi çocukları da Ferdi Şimşek'i de görmek istemedi. 

Serpil Kadın Ticareti Yapıyor

Ferdi Şimşek programda konu hakkında açıklamalar yaptığı sırada telefon bağlantısı gerçekleştiren bir kişi Serpil Arıkan'ın kadın ticareti yaptığını ve bunu Adana'da yaşayan herkesin bildiğini söyledi. 

Ayrıca Serpil Arıkan'ın, Cansen Şimşek'in arkadaşı Kader isimli kadını da tehdit ettiği ve görüşmelerine engel olduğu anlaşıldı. 

Şiddet Görüyordum

Programda kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları gören Cansen Şimşek, yayına bağlanarak ''Evlendiğim günden beri şiddet görüyordum'' dedi. Serpil Arıkan ile bahsedildiği gibi internette değil hastanede tanıştığını söyleyen Cansen Şimşek, kendisini anlayan tek kişinin Serpil Arıkan olduğunu ekledi. 

Ferdi Şimşek ile beraberken baş ağırısı çektiğini ama Serpil Arıkan'ın yanında ağrılarının geçtiğini belirten Cansen Şimşek, Serpil Arıkan'ın kadın ticareti yaptığı iddialarını da yalanladı. 

Olaya tanık olan Cansen Şimşek'in babası da çaresizlik içinde kızına yalvararak ''Ne olur geri dön, her zaman arkandayım'' dedi.

 

14 yıllık karısı başka bir kadına kaçtı cansen ferdi şimşek serpil arıkan esra erol