15 Kişinin Öldüğü Kaza Göz Göre Göre Gelmiş: Şoför 'Sol Lastik Sıktı Az Kalsın Yanıyordu' Diye Mesaj Atmış

TAKİP ET

Zonguldak'ten İzmir'e gittiği esnada gerçekleşen ve 15 kişinin ölümüne neden olan kazanın ihmal sonucu meydana geldiği ortaya çıktı.

Zonguldak-İzmir seferi yapan Efe Tur'a ait bir yolcu otobüsü Balıkesir OSB Çevre Yolu'ndan Edremit ilçesine doğru ilerlediği esnada şarampole yuvarlanmış ve kazada 15 vatandaş hayatını kaybetmiş, 17 vatandaş yaralanmıştı.

Kazanın şoför Kerem Başol'un uyuması nedeniyle meydana geldiğine yönelik iddialar konuşulurken, Başol'un üvey ağabeyi Erkan Çengelci, kardeşinin kendisine attığı son mesajı açıklayarak dikkat çekici ifadeler kullandı.

Başol'un yönetimindeki otobüsün teknik olarak ciddi eksiklikler barındırdığını söyleyen Çengelci, uyuyan bir şoförün kullandığı otobüsün 50 metre fren izi bırakmayacağını ifade ederek kardeşinin kendisine yolladığı son mesajı açıkladı.

Mesajda Başol'un "Abi araba Didim sırasından geçerken sol lastik sıktı az kalsın yanıyordu. Arabanın önü düşüyor. Abi yine düz yolda betona vuruyor. Aynısını Fatih Abi Temsa’ya da yazdım. Abi dümen gibi frezede sorun yok. Kolun o takıldığı yer yenmiş. Bize komple silgi ile kol lazım abi gece oradayız" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

15 Kişinin Öldüğü Kaza Göz Göre Göre Gelmiş Şoför 'Sol Lastik Sıktı Az Kalsın Yanıyordu' Diye Mesaj Atmış