15 Temmuz Platformu'ndan Sezen Aksu Açıklaması: Beyinlerine Sıkacağız

TAKİP ET

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu, Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra Aksu'yu alenen tehdit etti.

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu, Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra Çağlayan Adliyesi önünde açıklama yaptı. Sezen Aksu için "Adem aleyhisselamı yoldan çıkaran şeytanın yolundan giden" denilen açıklamada Aksu alenen tehdit edildi.

"Şehitlerimize asla laf söyletmeyiz. Bundan sonra söyletmeyeceğiz. Onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz" platform üyeleri açıklamada "İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘Beyinlerine sıkacağız, kafalarına. İnlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda, PKK’yı Kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz" dedi.

Platform üyeleri açıklamada "Bugünden sonra dinimize, imanımıza, mukaddesatımıza dil uzatanlar bilsinler ki artık eski Türkiye yok. Allah ayetinde şöyle buyurmaktadır: 'Bu din Alllah'ındır. Küfür ve iman kıyamete kadar savaşacaktır.' Biz de iman tarafındayız. Bu imanın serhadlarıyız, neferleriyiz. Bizim neslimizin sonu gelmeden bu din çökmeyecektir" ifadelerini kulllandı.

sezen aksu 15 temmuz platformu tehdit beyinlerine sıkacağız dillerini keseceğiz