'15 Temmuz Şehidi İçin Kültür Merkezi Yapacağız' Dedikleri Alana Cemaat Yurdu İnşa Ettiler

TAKİP ET

FETÖ'cü askeri kalkışmaya karşı çıkarken yaşamını yitiren Acıbadem Muhtarının adını yaşatmak için bir kültür merkezi ve park yapılacağı duyurulan alana cemaat yurdu ve market yapıldığı ortaya çıktı.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen askeri kalkışmaya direnen Acıbadem Muhtarı Mete Sertbaş'ın adına kültür merkezi ve park yapılacağı ilan edilen alana ilişkin gerçek söz konusu inşaat tamamlanınca ortaya çıktı.

Devlete sızan bir cemaatin darbe girişimine direnirken ölen Sertbaş'ın adının yaşatılacağı duyurulan alana cemaat yurdu ve market yapılmış. Tepki çeken gerçeği ise gazeteci Toygun Atilla duyurdu.

Atilla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olaya dair "hem ironik hem trajik" yorumunda bulundu. Gazeteci Atilla'nın söz konusu paylaşımı şöyle:

"Fetöcüler amaca giden yolda kendilerini maskeler, gizler. Gerçek niyetleri ise sonradan çıkar. FETÖ’cülere direnirken şehit düşen Acıbadem muhtarı Mete Sertbaş’ın adına kültür merkezi ve park yapacağını ilan edildi. Ortaya cemaat yurdu ve market çıktı. Hem ironik hem de trajikti"

cemaat yurdu market fetö toygun atilla acıbadem muhtarı 15 temmuz şehidi Mete Sertbaş