15 Temmuz'un Şüpheli Gazisinin Görüntüleri Ortaya Çıktı: Fotoğrafımızı Çektin mi

TAKİP ET

Atatürk Havalimanı'nda ayağından yaralandığı söylenilen 15 Temmuz gazisi Ahmet Onay'ın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler Onay'ın gaziliği hakkında şüphe uyandırdı.

15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda ayağından yaralandığı söylenilen Ahmet Onay'a ait görüntüler ortaya çıktı. Yaralandığı gece Erdoğan tarafından alnından öpüldükten sonra hayatında önemli değişiklikler olan 15 Temmuz gazisi Onay'ın yer aldığı video akıllara soru işaretleri getirdi.

Söz konusu gece çekilen görüntülerde Onay'ın ayağını saran kişinin, ''Yalnızca çizik var, seni kan tuttuğu için ayağını sarıyorum'' dediği görüldü.

Bir süre yerde debelenen Onay, ısrarla AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek isteyince yanına gelen Erdoğan, Onay'ı alnından öptü. Video kaydına alınan bu anlarda Onay'ın, ''Fotoğrafımızı çektin mi?'' dediği de duyuldu. Onay'ın acı içinde kıvranırken fotoğraf derdine düşmesi dikkat çekti.

Sedat Peker'in İddialarına Destek!

Hakkında 15 Temmuz sonrası İçişleri Bakanlığına alındığı ve süratle zenginleştiği yönünde iddialar ortaya atılan Onay, Sedat Peker'in itiraflarında da yer almıştı.

Peker, ''Süleyman Soylu 15 Temmuz'dan sonra silah dağıttı'' demiş ve Ahmet Onay'ın bu sevkiyata tanık olduğunu öne sürmüştü. Ancak Onay söz konusu yerde bulunmasına rağmen ismi geçen kişilerin birbirlerine ne verdiklerini görmediğini iddia etmişti.

Onay'ın iddialarını yalanlayan bir kişi, Twitter'da açtığı anonim hesapla Peker'in Onay hakkındaki iddialarını doğruladı ve yeni iddialar ortaya attı. 

Gazilik Raporunda ''Psikolojisi Bozulmuş'' Yazıyor

Onay hakkında iddialar ortaya atılan hesap bir süre sonra kapatıldı. 

15 temmuz gazisi ahmet onay recep tayyip erdoğan ayak çizik video görüntü fotoğrafımızı çektin mi kan tuttuğu için sarıyorum sedat peker içişleri bakanlığı rapor