1,5 Yaşındaki Bebeğinin Vücudunda Sigara Söndüren Babaya Meydan Dayağı

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan bir erkek, 1,5 yaşındaki bebeğinin vücudunda sigaralar söndürdü. Bebeğin halini gören mahalleli, cani babayı tekme tokat dövdü.

İstanbul Şişli'de 1,5 yaşındaki bebeğiyle yaşayan bir baba çocuğunun üzerinde defalarca sigara söndürdü. Dün sabah yaşanan olayda bebeğin ağlama seslerini duyan üst kat komşu Zilan Akman ve arkadaşı Safa Bayad eve gelerek çocuğu kontrol etmek istedi. Zorla eve giren Akman ve Bayad küçük bebeğin vücudunun izlerle kaplı olduğunu gördü.

Akman, vücudunda morluklar ve sigara izleri olan bebeği hastaneye götürdü. Bebeğini darp eden ve üzerinde sigara izmaritleri söndüren baba ise mahalle sakinleri tarafından darp edildi. 

Bebeğin ağlama seslerini duyarak eve giren Zilan Akman,  ''Bir aydır burada kalıyorlar, annesi 3 aylıkken terk etmiş memleketine gitmiş. Daha önce de babası bebeğini sürekli bırakıp gidiyordu. Biz bebek için adalet istiyoruz" dedi. Akman ile beraber bebeği kurtaran Safa Bayad ise "Çocuğun vücuduna baktım her yerde morluk vardı. Her yerde kan vardı. Çok kötü durumdaydı''  şeklinde konuştu.

Yaralı bebek hastanede tedavi altına alınırken cani baba gözaltına alındı. Ancak baba ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

istanbul şişli bebek 1 5 sigara söndüren izmarit meydan dayağı serbest bırakıldı