16 Yaşındaki Kızı Kaçıran Erkek: Kötü Yola Düşmemesi İçin Yaptım

TAKİP ET

Evli ve 2 çocuk babası Ahmet Ç., 16 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdıktan sonra kızın kötü yola düşmemesi için böyle bir şey yaptığını söyledi.

25 Mayıs 2021'de Kayseri'de kaçırılan G.K. için arama çalışmalarına başlayan  Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), G.K.'nın Denizli'ye götürüldüğünü belirledi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT timi ile iletişime geçen ekipler kayıp kız çocuğunu Denizli'de bir apartta buldu. G.K.'nın Ahmet Ç. isimli erkek tarafından kaçırıldığını tespit eden ekipler, kızı ve Ahmet Ç.'yi aynı anda apartta yakaladı. 

Kayıp kız çocuğunu yurda yerleştiren ekipler, Ahmet Ç.'yi kız çocuğunu kaçırarak Denizli'ye getirdiği gerekçesiyle gözaltına aldı. 

Koruma Altına Aldım

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Ahmet Ç., ifadesinde G.K. ile bir ay önce oyun oynarken tanıştıklarını, bu oyunlarla kız çocuklarının kandırılabildiğini bildiğini ve kaçma niyeti olduğunu fark edince kötü yola düşmemesi için Denizli'ye getirip koruma altına almayı düşündüğünü söyledi.

Araştırmayı derinleştiren ekipler Ahmet Ç. ve G.K.'nin internet ortamında online olarak oynanan bir oyunu oynarken tanıştıklarını ve 10 gün önce birlikte kaçmaya karar verdiklerini tespit etti.

kayseri denizli 16 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı kötü yola düşmesin diye