17 Suçtan Sabıkası Olan Şehir Eşkıyası Gaziantep'te Acil Servisteki Doktora ve Hemşireye Saldırdı

TAKİP ET

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde görev yapan bir doktor, bir şehir eşkıyasının saldırısına uğradı.

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde görev yapan doktor ve hemşire, 17 suçtan sabıkası olduğu öğrenilen bir şehir eşkıyasının saldırısına uğradı.

Saldırıda doktorun burnu kırılırken hemşirenin de dudağı patladı.

Hasta yakını görünümlü şehir eşkıyası tarafından darp edilen doktorun, saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

TamgaTürk'e konuşan Doktor Ahmet Hamdi Göçer yaşananları anlattı:

Dün 22.45 gibi kadın doğum acilde bulunmaktaydım. Hasta yakını şahıs içeri geldi. Hastanın kimliğinin olmadığını söyledi. Ben de kimlik ya da kimlik yerine geçebilecek fotoğraflı bir belge ibraz etmesinin gerekli olduğunu söyledim. En azından fotoğraflı bir belge olmalı. Alkollü olduğu anlaşılan hasta yakını 'Başkan TC'sini söyleyince sistemde çıkmıyor mu?' dedi. Ben de kendisine 'Başkan değil doktor' dedim bana 'Başkanını da doktorunu s...rim' dedi. Bunun üzerine yanımdaki görevlilere jandarma ve hastane güvenliğini çağırmalarını söyledim. Bu sırada bana direkt yumruk attı. Daha sonra ağabeyi gelerek hastasına bakıp bakmayacağımı sordu, burnum kırıktı o sırada, o haldeyken bakamayacağımı söyledim. Bana 'Öldün mü? İstersen ben seni öldürürüm' gibi tehditlerde bulundu. 

gaziantep doktor doktora saldırdı doktora saldırı sağlıkta şiddet cengiz gökçek kadın doğum çocuk hastanesi