17 Yaşındaki Ehliyetsiz Sürücünün Trafikte Tehlikeli Hareketler Yapması Sonucu Gerçekleşen Kazada 13 Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Ankara'da izinsiz olarak babasının arabasını alan ve trafikte tehlikeli hareketler yapan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün yaptığı kazada 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 1 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, Kayı Mahallesi'ndeki Ahi Evran Caddesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki A.A. tarafından kullanılan otomobil, yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı, ve çarpmanın etkisiyle direk ikiye bölündü.

Kaza sonucunda otomobilde bulunan 13 yaşındaki Furkan Çağrı Özer maalesef yaşamını yitirdi. Sürücü A.A. ile otomobilde bulunan 15 yaşındaki M.S. ve A.A.'nın 2 yaşındaki kız kardeşi ise yaralandı.

Sıkışan çocuklar, itfaiye ekipleri ve elektrik dağıtım şirketi çalışanlarının yardımıyla kurtarılırken, yaralılar, hızla Ankara'daki hastanelere sevk edildi ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. 8. sınıf öğrencisi olan Furkan Çağrı Özer'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazaya karışan A.A'nın ehliyetinin bulunmadığı ve izinsiz olarak babasının otomobilini kullanarak 2 yaşındaki kız kardeşi ile iki arkadaşını gezdirdiği belirlendi.

Kaza anına ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerde ise kaza öncesi yapılan tehlikeli hareketler dikkat çekti. Direksiyonla yapılan tehlikeli hareketler sonrası direğe çarpma anı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

 

trafik kazası ehliyetsiz sürücü ankara kahramankazan çocuk öldü