17 Yaşındaki Eşini Öldürüp Kesik Başıyla Gülerek Gezdi

TAKİP ET

İranlı cani, Türkiye'ye kaçan karısını tekrar İran'a götürerek bu ülkede kafasını kesip sokaklarda gülerek gezdi.

Independent Türkçe'nin Rokna'dan aktardığı habere göre İran'ın Huzistan eyaletinin Arap nüfusun yoğunluklu olduğu başkenti Ahvaz'ın Kasaei Meydanı'nda bir adamın 5 Şubat Cumartesi günü elinde kesik bir başla dolaşırken görüldü. Söz konusu adamın 17 yaşındaki karısını öldürüp başını kestiği öğrenildi.

Kocasının şiddetinden kaçan kadının Türkiye'ye kaçtığı, cani adamın Türkiye'ye gelerek kadını bulduğu ve İran'a geri götürdüğü, erkek kardeşinin yardımıyla kadını öldürerek kafasını kestiği ortaya çıktı. Cani koca, karısının kesik başıyla şehrin sokaklarını gezdi.

Olaya ilişkin Huzistan Eyalet Başsavcılığından yapılan açıklamada "Bugün Ahvaz'da bir cinayet işlendi ve ardından katil şehrin sokaklarından birinde cani eylemini sergileyerek halkın psikolojik güvenliğini zedeledi. Polisin çabası ve gerekli adli emirlerin verilmesiyle cinayetin failleri tespit edilerek olaydan saatler sonra tutuklandı. Eyalet yargısı bu olayın sanığıyla kararlı ve hızlı bir şekilde ilgilenecektir" denildi.

İran rejiminin propaganda organları kurbanları suçlarken olayı sosyal medyaya taşıyan Nilofar Ayoubi, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "İran'da 14 yaşındaki kızını öldüren babaya 8 yıl ama başörtüsünü çıkartan bir kadına 24 yıl hapis cezası verildi" dedi.
 

iran 17 karısının kafasını kesti şehri dolaştı türkiye