17 Yaşındaki Kızını Düğün Günü Kaçıran ve Takıları Çalan Baba, 4 Yıl Önce de 'Satılık' İlanıyla Kızının Fotoğrafını Paylaşmış

TAKİP ET

Balıkesir'de D.K. (17), ailesinin onayıyla O.K. (17) ile evlendi. 3 gün süren düğünün son gününde ailesi takıları ve kızı alarak kaçtı. Kızın babası Y.D.'nin 2019'da sosyal medya hesabında, 'Bu kız satılıktır' yazısıyla fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı. D.K. devlet korumasına alındı.

Balıkesir'de D.K. (17), ailesinin onayıyla O.K. (17) ile evlendi. 3 gün süren düğünün son gününde ailesi takıları ve kızı alarak kaçtı. Kızın babası Y.D.'nin 2019'da sosyal medya hesabında, 'Bu kız satılıktır' yazısıyla fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı. D.K. devlet korumasına alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, D.K.'nin Kütahya'nın Simav ilçesindeki evinde inceleme yapıldığına dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından haberlere konu olan D.K.'nin ikametinde incelemelerde bulunulmuştur. Yapılan incelemeler neticesinde D.K. devlet korumasına alınmıştır. Bakanlık olarak hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız. Kamoyuna saygıyla duyurulur."

 

bu kız satılıktır 17 yaşındaki kızını kaçırdı düğün dolandırıcılık