17 Yaşındaki Nuray'ı Katleden 'Eski Nişanlısı': Sen Karışamazsın Deyince Boğdum

TAKİP ET

17 yaşındaki Nuray Demir'i öldüren 30 yaşındaki Taner Demir tutuklandı.

Antalya Muratpaşa'da, Tahılpazarı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki otel odasında 19 Mart günü 15.30 sıralarında temizlik için giren otel görevlileri 17 yaşındaki Nuray Demir'i çıplak halde hareketsiz şekilde buldu. 

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri 17 yaşındaki Nuray'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Demir'in boynunda kızarıklıklar olduğunu gören ekipler boğularak öldürülme ihtimali üzerinde durdu. 

Yapılan incelemede; yüzünde küçük kanamalar, boynunda morluklar olduğu belirlendi.

Olay sonrası Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik kız arkadaşıyla sinemaya giden yeğeninin Taner Bektaş tarafından arandığını belirterek, "Daha sonra eski nişanlısı Taner Bektaş, Nuray'ı arayarak son bir kez konuşmak istediğini söylemiş. Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışmış. Arkadaşı da bu duruma şahit. 'Ya benimle tekrar barışır, nişan yüzüğünü takarsın ya da seni öldürürüm' diye Nuray'ı tehdit etmiş. Nuray'ı zorla otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi.

Olay sonrası kaçan Taner Bektaş, Yalova'da yakalanıp gözaltına alındı. Dün sabah saatlerinde Antalya'ya getirilen Bektaş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bektaş, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

17 yaşındaki Nuray'ın katili Bektaş ifadesinde, daha önce evlenip boşandığını belirterek, "Olay günü otelde Nuray bana 'Ben daha seninle evlenmedim. Evleninceye kadar bana karışamazsın, kiminle ne istersem onu yaparım. Seni ilgilendirmez yaptıklarım, ne istersem onu yaparım' deyince tartıştık. Nuray, böyle söyleyince kıskanıp boğdum" dediği öğrenildi. 

17 yaşındaki Nuray Demir'in cenazesi, dün Konya'da toprağa verildi.

nuray demir taner bektaş boğarak öldürme 17 yaşındaki kızı boğdu kıskançlık