18 Yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek Öldürüldü: Katillerinin Adını Ağır Yaralı Haldeyken Verdi

TAKİP ET

18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, iş başvurusu yapmak için evden çıktığı gün ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Çiçek, ağır yaralı haldeyken kendisine saldıranların isimlerini verdi. Çiçek'in adını verdiği 3 kişinin 2'si serbest bırakıldı.

26 Temmuz günü İzmir'de meydana gelen olayda 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, iş başvurusunda bulunmak için evden çıktı.

İş başvurusunun ardından arkadaşlarıyla buluşan Aslıhan Sinem, saat 16.00'da gelen kapalı kasa hafif ticari bir araca binerek arkadaşlarının yanından ayrıldı.

Fakat akşam olduğunda eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'i arayan ailesi, genç kıza ulaşamadı. Çiçek'in başta çalan telefonu bir süre sonra tamamen kapanınca aile, polise başvurdu.

Ağır Yaralı Halde Bulundu

Saat 22.00 sıralarında Aslıhan Sinem Çiçek, ağır yaralı halde Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aslıhan Sinem, kendisine saldıran 3 kişinin adını verdi. 

Adını Verdiği 2 Kişi Serbest Bırakıldı

Çiçek'in adını verdiği isimlerden Burak K. olay yerinde üstü kanlı ve üzerinde Çiçek'in telefonuyla birlikte yakalandı. Genç kız bir gün sonra hayatını kaybederken adını verdiği Burak K. tutuklandı. Fakat Çiçek'in adını verdiği diğer iki şüpheli serbest bırakıldı.

Uyuşturucu ve Cinsel İstismar İddiaso

Çiçek yüksek dozda uyuşturucu verildiği ve cinsel istismara uğradığı iddia ediliyor. Genç kızın yakını Pınar Çiçek "Sinem'e uyuşturucu verilmiş. Cinsel istismar var. Olayın çözülmesini istiyoruz. Arkadaşları çelişkili ifadeler veriyor. Sinem'in adını söylediği diğer kişilerin de bulunmasını istiyoruz" dedi.

görüşmesine giden aslıhan sinem çiçek öldürüldü katillerinin adını ağır yaralı halde verdi burak k. izmir karşıyaka 18 yaşındaki aslıhan sinem ağır yaralı haldeyken cinsel istismar ve Uyuşturucu iddiası