18 Yaşındaki Genç 'Bir Araba ve Ev Uğruna Yıllarımı Harcamak İstemiyorum' Notuyla Kayalıklardan Atladı

TAKİP ET

Kocaeli'de 18 yaşındaki Furkan Celep, 'Bir araba, bir ev uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum' ifadeleriyle intihar notu bırakarak kayalıklardan atladı ve yaşamına son verdi.

Kocaeli'de yaşayan 18 yaşındaki Furkan Celep adlı genç instagram hesabı üzerinden intihar notu paylaşarak kayalıklardan atladı ve hayatına son verdi. Furkan'ın son sözleri şu şekilde:

"Kendi özümü yeteneğimi öğrenemedim, bunu için çok uğraştım ve çaba gösterdim. Neyi sevdiğimi bilmiyorum, ne olmak istediğimi bilmiyorum, ne okuma istiyorum bunu dahi bilmiyorum. Benim yaşımdaki insanlarla aramda uçurum var, her konuda benden daha üstünler.

Zaman geçtikçe kendi kişiliğimden ayrılmaya başladığımı hissediyorum. Gittikçe yalan söylemeye, argo hatta küfür kullanmaya başladım. İnsanlardan uzaklaşmaya, onları önemsememeye, doğaya ve hayvanlara zaman ayıramamaya başladım. Kendimi zamanla duygusuz bir insana dönüşüyormuş gibi hissediyorum. Bunlar bana göre değil ben böyle olmak, hayatımın geri kalanına duygusuz bir insan olarak devam etmek istemiyorum. Bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarımı, aylarımı harcamak istemiyorum. İş hayatı bana çok yorucu geliyor. Hem içten hem de dıştan yıpranıyorum. Bir şeyler uğruna bunca sorun yaşamak bana mantıklı gelmiyor. Bunun yerine her şeyi arkada bırakıp gitmek, her şeyi kapatmak daha mantıklı geliyor.

Aslında hiçbir şey için yaşamıyorum. Yaşamak için bir nedenim, bir amacım yok. İnsanların yoluma sürekli taş koyup beni yoracaklarını biliyorum, bunun için çabalamak istemiyorum.

Burda kalmamı sağlayan birkaç şey vardı. Şarkılar, kitaplar, filmler, doğa, gökyüzü (özellikle bulutlar ve günbatımı) ve birkaç tane de dost. Bunlar benim bir süreliğine burda kalmamı sağladı, bunun için minnettarım."

18 yaşındaki genç intihar etti kayalıklardan atladı intihar mektubu kocaeli instagram Bir Araba ve Ev Uğruna Yıllarımı Harcamak İstemiyorum dedi