18 Yaşındaki Kadının 24 Yaşındaki Sevgilisi, Annesi ile Kaçtı: Senin Veremediğin İlgiyi Annen Verdi

TAKİP ET

18 yaşındaki Nehir adlı kadın, 24 yaşındaki sevgilisi Selahattin'in annesiyle kaçtığını ve annesini hamile bıraktığını iddia etti.

ATV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında yine çarpık bir ilişki ülkede gündem yarattı. 

Adana'da 18 yaşındaki Nehir adlı kadın sevgilisinin annesiyle kaçtığını ve hamile kaldığını iddia etti. 24 yaşındaki Selahattin adlı sevgilisinin ve 40 yaşındaki annesi Şirin'in sosyal medyadaki videolarını da kanıt olarak gösteren Nehir'in yaşadığı olaylar sosyal medyada gündem oldu.

Annenin ise yeni hali dikkat çekti.

'Sıcak Kanlı Bir İnsanım'

Telefonla canlı yayına katılan Selahattin ise TikTok'taki öpüşmeli pozlar hakkında "Ben sıcakkanlı bir insanım" diyerek, herkesi öfkelendirdi. O

Bu sözlere sinirlenen Müge Anlı "Başlatma sıcakkanlığından! Ne sıcakkanlılığı be!" diyerek çıkıştı.

İddia sahibi Nehir'in babası Savaş'ta canlı yayına katıldı.

'Annemle Benim Ortamıza Yatıyordun, Anneme Dönüp Uyuyordun'

Nehir telefondaki sevgilisine "Sen geliyordun, annemle benim ortamızda yatıyordun. Bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" diye söze başlayınca hemen araya giren Müge Anlı "Onları söyleme" dedi.

Telefondaki Selahattin'e "Sen bu kadının TikTok videosunun altına 'aşkım' yazmışsın" deyince Selahattin ise "Ne var bunda yazarım" demesi tepki çekti.

'Benim de Kadın Haklarım Var'

Anlı, canlı yayına bağlanan anneye "Sen kızının çocuğunun babasıyla mı kaçtın?" diye sorunca direkt bunu reddeden anne Şirin ise "Damadın yanında değilim ben. Kızım iftiracı. Benim de kadın haklarım var" dedi.

Söze açıklık getiren Nehir de "Annem bana kendisi söyledi, 'Bir aylık hamileyim ben' dedi" ifadesiyle şaşırttı. 

'Senden Görmediğimi Annende Gördüm, 1 Aylık Hamile'

Selahattin'e tepki gösteren Nehir, "'Senden görmediğim mutluluğu annende gördüm senin de canına değiyor hatta eşim hamile diyen' sen değil misin?" sözleriyle dikkati çekti.

Müge Anlı Sevgili annesi ile kaçtı adana nehir annesi hamile