180 Milyon Dolar Rüşvet Aldığı Öne Sürülen SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Sedat Peker'in, büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını ve bir de oteli olduğunu iddia ettiği Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında Zafer Partisi suç duyurusunda bulunacak.

Gülşen'in tutuklanmasının hemen öncesinde Sedat Peker, AKP ve onun Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın yakın çevresiyle ilgili dikkat çekici iddialar ortaya atmıştı. Bunlardan biri de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığı iddiasıydı.

Peker'in iddialarının ardından Ak troller tarafından gündem süratle değiştirilmiş ve Gülşen'in 4 ay önce söylediği bir söz nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında ünlü şarkıcı hakkında hukuksuz olarak tutuklama kararı verilmişti.

Peker'in iddialarına ilişkin ayrıntılı haberimizi okumak için tıklayınız:

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

 

Ali Fuat Taşkesenlioğlu Hakkında Suç Duyurusu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun sermaye artırımı yapmak isteyen firmalardan rüşvet aldığı, 180 milyon $ parası ve 5 yıldızlı oteli olduğu iddiaları İle ilgili olarak Zafer Partisi Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaktır.

"Soyguncularla Aynı Kararlılıkla Mücadele Edeceğiz"

Zafer Partisi Anadolu Kalesi projesi ile 12 milyon sığınmacıyı nasıl vatanlarına yollayacak ise vatanımızı talan eden soyguncular ile aynı kararlılık İle mücadele edecektir. Yetimin, yoksulun, işçinin, gencin hakkını yedirmeyeceğiz. Soyguna son.Yaşasın Cumhuriyet- Yaşasın Atatürk" ifadelerini kullandı.

Parakesenlioğlu!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun AKP Erzurum Milletvekili olan kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu, boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'a verdiğini iddia ettiği 2,5 milyon dolar borcu geri ödemesini istemiş, Ünsal Ban bu iddiayı reddederek "Nereden bulmuş?" diye sormuştu.

Milletvekilinin Boşanma Davası AKP'yi Karıştırdı: '2,5 Milyon Doları Nereden Buldu?'

180 milyon dolar rüşvet aldığı öne sürülen iddia edilen spk sermaye piyasası kurulu başkanı ali fuat taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusu