2 Kadına "Cin Çıkaracağım" Diyerek Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde cin çıkarma bahanesiyle iki kadına cinsel istismarda bulunan şahıs hakkında tutuklama kararı verildi.

Cin çıkarma bahanesiyle H.K. (32) ve G.G.'yi (46) taciz eden ve cinsel ilişkiye zorlayan Hakan Azak tutuklandı.

Jandarmaya giderek şikayetçi olan H.K., cinci hoca olduğu belirtilen Hakan Azak'e eşiyle birlikte gittiğini ve Azak'ın kendisini taciz ettiğini, ilişkiye girmeyi reddettiği için kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Jandarmaya durumu anlatan H.K., Azak'ın kendisiyle cinsel ilişkiye girmezse cinleri musallat edeceğini söylediğini ve defalarca arayarak rahatsız ettiğini, telefonundan engellemesine rağmen başka numaralardan arayarak taciz ettiğini ifade etti.

İddiaya göre Azak bunlarla da yetinmeyerek kendisine "seansa gelen" G.G. adlı bir kadına da cinleri musallat etme tehdidiyle H.K.'yı kendisine ayarlaması için baskı yaptı.

Azak'ın tehditlerinden bıkan kadınlar eşleriyle birlikte Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek Hakan Azak hakkında şikayette bulundu.

Jandarma tarafından yakalanan Hakan Azak hakkında çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından "cinsel istismar suçundan tutuklama kararı verildi.

2 Kadına Cin Çıkaracağım bulunan Diyerek Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı