2 Kişiyi Alıkoydu, Mermi Yutturup Etek Giydirdi: Tahliye Edildi

TAKİP ET

Bursa'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 kişiyi alıkoyan ve silah zoruyla mermi yutturup etek giydiren Ebubekir T. tahliye edildi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde 10 Şubat günü meydana gelen olayda Gamze Ü. adlı aynı kıza aşık oldukları belirtilen E.M. ve Yaşar Ç. buluştu.

E.M. arkadaşı M.Ş. ile birlikte Yaşar Ç.'nin evine giderek tartıştı. Ebubekir T. ve Gökhan Y. ile birlikte E.M. ve M.Ş.'nin ellerini kelepçeleyen Yaşar Ç., rehin aldığı E.M. ve M.Ş.'yi darp etti.



Yaşar Ç. tabancasını E.M.'nin ağzına sokara tehdit etti ve zorla mermi yutturdu. 3 şüpheli, E.M.'nin kıyafetlerini çıkararak gecelik giydirdi ve M.Ş.'yi de bu anları kaydetmeye zorladı.



E.M.'nin arkadaşları Yaşar Ç.'nin işkence görüntülerini sosyal medyada paylaşmasıyla durumu öğrenerek polise ihbar etti. Polis ekipleri Yaşar Ç.'nin evine baskın yaparak E.M. ve M.Ş.'yi kurtardı.  Yaşar Ç. gözaltına alınırken bir süre sonra Ebubekir T. ve Gökhan Y.  ile Gamze Ü. de yakalandı. 

Yaşar Ç., Ebubekir T. ve Gökhan Y. hakkında tutuklama kararı verilirken "yağma", "yaralama" hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "şantaj", "silahla tehdit" suçlarından 15'er yıla kadar hapisleri istendi.



Olayın duyulmasının ardından O.S. adlı bir kişi de Ebubekir T.'nin kendisine "kırmızı etek" giydirdiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine tutuklu Ebubekir T. hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek", "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "silahla tehdit" suçlarından 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle bir dava daha açıldı.

Mütalaasını sunan Cumhuriyet Savcısı tüm delillerin toplandığını belirterek tahliye talebinde bulundu. Bunun üzerine mahkeme, Ebubekir T.'nin tahliyesine ve duruşmaya katılmayan O.S.!nin tahliyesine hükmetti.

2 iki kişiyi alıkoydu mermi yutturup etek giydirdi tahliye edildi bursa yıldırım ebubekir t.