2 Özel Harekat Polisi Yaşlı Bir Adamı Kaçırmaya Çalışıp Dövdü ve Telefonunu Gasp Etti

TAKİP ET

İstanbul'da yaşlı bir vatandaş, 2 özel harekat polisi tarafından kaçırılmak istendi ve darp edildi.

Halk TV'den Hazar Dost imzalı habere göre İstanbul'da Murat Kabak adlı bir vatandaş ve ailesi arasında mülk tartışması çıktı. Kabak'ın ablasının durumu kızına anlatması üzerine ablası, kızına durumu anlattı. Kız ise özel harekat polisi olan nişanlısını arayarak "Bir şeyler yapmasını" istedi.

Özel harekat polisleri 12 Şubat günü Murat Kabak'ın bulunduğu adrese gelerek Kabak'ı darp etti ve araca bindirip kaçırmaya çalıştı.

Olayı anlatan Avukat İsmail Yurdabakan, "Araca bindirildikten sonra Murat Kabak, ‘Tüm konuşmalar bende kayıtlı, sizi polise şikayet edeceğim’ deyince telefonuna el koyuyorlar. Ardından iki özel harekat polisi telefonu karakola teslim ediyor" dedi.



Olayı gören vatandaşların müdahalesi üzerine araçtan inmeyi başarak Kabak, "Eğer kaçmasaydım daha kötü olabilirdi" dedi.

Gittiği hastanede doktorların ilgi göstermemesi üzerine döndüğü evinde baygınlık geçiren Kabak'a yapılan muayenede kafatasında kırık ve gözünde görme kaybı olduğu tespit edildi. Kabak durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.









 

halk tv murat kabak istanbul özel harekat polisleri yaşlı adamı kaçırmaya kalkıştı darp gasp