2 Polis Bir Olup Telefonla Konuşan Şoförü Darp Etti

TAKİP ET

Ordu'da dolmuş şoförü olan Yetiş Arıkan, araç kullanırken telefonla konuştuğu gerekçesiyle 2 polis tarafından darp edildi.

Yetiş Arıkan isimli dolmuş şoförü geçtiğimiz Cumartesi günü hamile eşi rahatsızlanınca hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Yolda telefonla konuşan Arıkan'ı gören polisler el işaretiyle telefonu kapatmasını istedi. Polislerin uyarısını dinleyen Arıkan, polislerin plakasını çektiğini fark etti. Bunun üzerine polislere, “Abi niye fotoğraf çektin? Beni uyardıktan sonra telefonu bıraktım” dedi. Bunun üzerine Arıkan ve polisler arasında tartışma çıktı. 

Tartışma şiddetlenince Arıkan'ı yere yatırarak kelepçelemek isteyen polisler, Arıkan'a yumruk attı. Polisler tarafından yerlerde sürüklenen Arıkan, karakola götürülerek “Görevli polis memuruna mukavemet” suçundan ifadesi alındı.

Daha sonra serbest bırakılan Arıkan, jandarma karakoluna giderek polislerden şikayetçi oldu. Arıkan, jandarmada verdiği ifadesinde “Araçtan indirip üzerime baskı uyguladılar. Ben o anda hem ayağa kalkmaya çalışıyordum. Hem de derdimi anlatmak istiyordum ancak hiç bir polis beni dinlemedi. Yerde baskı uygulayarak beni kontrol altına aldılar. Ben onlara karşı gelmedim. Tehdit ve hakaret etmedim. Beni yatırdıkları sırada bir polis memuru beni darp edip küfür etti. Onlar bana zor kullandılar ama ben karşılık vermedim” ifadelerini kullandı.

ordo dolmuş şoförü polis telefon dövdü darp 2 şikayetçi plaka