2 Yaşındaki Ali Asaf'ı Öldüren Köpek Kuduz Çıktı: Ali Asaf Balkondayken Saldırıya Uğramış

TAKİP ET

Ağrı'da başıboş köpek tarafından öldürülen 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin'in ölümüne ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde başıboş bir köpek tarafından öldürülen 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin'in ölümüne ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.

Başıboş Köpek Sorunu platformunun Aktekin ailesinden aktardığı bilgilere saldırı, ailenin evinin 1,5 metre yükseklikte, bahçeye merdivenle bağlanan balkonunda meydana geldi.

Ağrı'da Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti


2 yaşındaki Ali Asaf annesi ile birlikte balkonda oturduğu sırada annesi, içerideki ağlayan çocuğuna bakmak üzere eve girdiği sırada merdiven çıkan başıboş köpek Ali Asaf ısırarak aşağıya sürükledi. 

(Başıboş köpek nedeniyle 2 yaşında hayatını kaybeden Ali Asaf Aktekin9

Kuduz Aşısı İşe Yaramadı

Ali Asaf'ın çığlıkları üzerine koşan anne, oğlunu köpeğin ağzından kurtardı ve çocuk hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ali Asaf'ın kafasına ve vücuduna hastanede dikiş atıldı ve kuduz aşısı uygulandı.

Buna karşın geçen 20 günde Ali Asaf Aktekin'in ateşi yükseldi ve kuduz nedeniyle kas seğirmeleri yaşayarak hayatını kaybetti. Ali Asaf'ın aynı köpek tarafından ısırılan ablası Nehir Aktekin (5) ise yaşam savaşını sürdürüyor. Ali Asaf'ı ve Nehir'i ısıran köpeğin bölgede çok sayıda başıboş köpek olması nedeniyle bulunamadığı bildirildi.

(Tedavi altında bulunan 5 yaşındaki Nehir Aktekin)

2 yaşındaki ali asaf aktekin nehir aktekin öldüren köpek kuduz çıktı ali asaf balkondayken saldırıya uğramış