2 Yaşındaki Kızını Öldüren Kadın: Bana Cinler Geldi, Onlar İstedi

TAKİP ET

Tekirdağ'da 2 yaşındaki kızını pencereden atarak ölümüne sebep olan kadın, "Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı istedi" dedi.

1.5 yıl önce eşi Ahmet Dumanlıoğlu'ndan boşanma kararı alan Ümmühan Dumanlıoğlu, kızı Ayşegül'ü de alarak annesinin evine yerleşti. Boşanma aşamasında psikolojik rahatsızlıklar yaşadığı iddia edilen Ümmühan Dumanlıoğlu, 9 Haziran'da kızı Ayşegül'ü 2'nci kattaki dairelerinin penceresinden attı. 

Küçük kızın pencereden düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayşegül'ü hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Ayşegül, doktorların tüm çabalarına rağmen 12 Haziran'da hayatını kaybetti.

Atmazsam Kızımın Cehenneme Gideceğini Söylediler 

Gözaltına alınan Ümmühan Dumanlıoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. Dumanlıoğlu'nun ifadesinde, "Kızımla birlikte annemin evinde yaşıyoruz. Annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler. Ben de kızımı alıp, cama geldim; kızımı camdan aşağı attım. Cinler söyledi. Ben sonra hemen aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. Hastaneye götürüldü" dediği öğrenildi.

1.5 yaşındaki kızını gözyaşları içerisinde toprağa veren baba Ahmet Dumanlıoğlu, Ümmühan Dumanlıoğlu'ndan şikayetçi olduğunu belirterek, "1,5 yıldır ayrı evde yaşıyoruz. Psikolojik rahatsızlığı vardı. Kızımın ölümüne neden olan eşimden davacı ve şikayetçiyim" dedi.

tekirdağ 2 yaşındak kızını camdan pencereden atan kadın cinler dedi cehenneml ümmühan ahmet ayşegül dumanlıoğlu