2 Yaşındaki Yeğenine Tokat Atıp Sigara İçirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir kişinin 2 yaşındaki yeğenine tokat atıp, sigara içirdiği ve ayaklarını leğende yıkattığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Harran'da yaşayan Aziz Ç., TikTok hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi oldu. 2 yaşındaki yeğenine tokat atıp, ayaklarını yıkattığı, ardından da sigara içirdiği görülen Aziz Ç., beğeni uğruna yaptığı paylaşım sebebiyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Kullanıcıların sert eleştirilerinden sonra paylaştığı görüntüleri kaldıran Aziz Ç., "Bilerek, isteyerek vurduğumu görmeyin. Videoyu 2 yıl önce çekmiştim. Çünkü severek vuruyordum, hızlı da değildi, acıtarak da değildi. Videoda öyle görünüyor. Sıkıntı yok" diyerek kendisini savundu.

Aile Takibe Alındı

Tepkilere yol açan görüntüler üzerine aileyi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri, Cumhuriyet Savcılığı'na amca ve baba hakkında 'küçük kız çocuğuna eziyet etmek' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Görüntülerde tokat yediği için ağlayan kız çocuğu ve annesine ziyarette bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri aileyi yakın takibe aldı.

 

harran şanlıurfa 2 yaş yeğen amca tokat sigara ayak leğen yıkattığı