20 Yaşındaki Genç Kız Başıboş Köpeklerden Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı

TAKİP ET

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi Rabia Kallı, başıboş köpeklerden kaçarken otomobilin altında kaldı.

Onedio'nun haberine göre dün akşam saatlerinde Isparta'da İstanbul Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rabia Kallı (20), bir arkadaşı ile birlikte yurduna gidiyordu.

Bu sırada havlamaya başlayan başıboş köpeklerden kaçan Kallı, yola çıktı. A.Y. adlı sürücünün kullandığı otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan genç kız, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yoğun Bakıma Alındı

Rabia Kallı'nın Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ailesi olayı duyunca Isparta'ya geldi. Rabia'nın yoğun bakımda tedavi altına alındığı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde açıklama yapan baba Emin Kallı, "Maalesef acı bir durum. Kızımın trafik kazası geçirdiğini öğrendik, apar topar buraya geldik. Anlatıldığına göre köpekten korkmuş, korktuğu için hemen yola fırlamış. Yola fırlayınca geçen araç çarpmış. Tahmin ediyorum araç da hızlı olmamış olsaydı birkaç sıyrıkla atlatırdı. Şu an kendisi yoğun bakımda, umutla bekliyoruz" diye konuştu.

Isparta'da Başıboş Köpek Sorunu Var

Rabia Kallı ile olay esnasında birlikte olan arkadaşı Hilal Topçu ise, Isparta'da ciddi bir başıboş köpek sorunu olduğunu belirterek "Başıboş çok köpek var. Rica ediyorum buna çözüm bulunsun" ifadelerini kullandı. 

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpan 10 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor



başıboş köepk köpek sorunu ısparta süleyman demirel rabia kallı otomobil kaza hilal topçu emin kallı