2016'daki Cuma Namazı İzin Belgesini ''İBB Cuma Namazına Gidenleri Fişliyor'' Diyerek Servis Ettiler

TAKİP ET

AKP'li vekil 2016 yılındaki başbakanlık cuma namazı izni genelgesini ''CHP'li İBB Yönetimi Cuma namazına giden personelini fişlemeye başlamış'' şeklinde paylaştı.

Karalama kampanyalarını alışkanlık haline getiren AKP yönetimi, gerçekler her seferinde ortaya çıktığı halde şansını denemekten geri durmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında onlarca karalama kampanyası yürüten AKP'liler bu kez de 2016 yılında yayımlanmış bir genelgeyle Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Esenler Belediye Başkanı ve AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, 2016 yılında cuma namazı izin genelgesi gereğince dağıtılan belgeyi yeniymiş gibi paylaşarak İmamoğlu'nu hedef gösterdi.

İbadet izin talep formunu ''CHP'li İBB Yönetimi Cuma namazına giden personelini fişlemeye başlamış. Anlaşılan o özledikleri TEK PARTİ dönemini İBB'de yaşatacaklar. Artık bundan sonraki adımları da İBB'de ikna odaları kurmak olacak herhalde'' notuyla paylaşan Göksü'ya Saadet partili Ali Aktaş ve birçok kullanıcı daha tepki gösterdi.

 

ibb istanbul büyükşehir belediyesi ibadet izin belgesi fişleme namaz cuma mehmet tevfik göksü