21 Yaşında 4 Kez Evlendi ve Son Eşinin Asker Arkadaşı İle Kaçtı

TAKİP ET

Müge Anlı'nın programına konu olan bir olay, pes dedirtti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Emirhan Demirok isimli bir genç, eşi Birsen Demirok'un asker arkadaşına kaçtığını anlattı.

Emirhan Demirok "Gidiş o gidiş... 2 buçuk yıldır evliyiz. Aynı memlekette yaşıyorduk. Seviyorduk birbirimizi. Aramız iyiydi, pazar günü akşam gitmeden hepimize sarıldı. Kardeşini öptü, sarıldı, bana sarıldı, kocam dedi. Seni çok seviyorum dedi ama sabah yok. Kandırdılar" ifadelerini kullandı. 

21 yaşında 4 defa evlenen Birsen Demirok, Müge Anlı'nın ekibi tarafından bulundu ve programa katıldı. Birsen Demirok programa, birlikte kaçtığı Halil isimli şahısla el ele geldi.



Müge Anlı Halil ve Birsen'in stüdyoya el ele girmesine tepki göstererek ikiliyi ayrı ayrı oturttu.



Buna karşın Birsen Demirok'un Emirhan Demirok'la evli olduğunu unuttuğunu söylemesi şaşkınlık yarattı.

"Emirhan'la evli olduğumu unutmuşum" diyen Birsen'e "Seni tarlalarda çalıştırırlar ben sana dokunmaya kıyamıyorum" diyen Emirhan'ın cevap veren Birsen, "O beni kabul etti. Hiç evlenmemiş olmasına rağmen beni böyle sevdi" dedi.

Bunun üzerine Birsen'in 4. evliliği olduğunu açıklayan Emirhan "Halil'in bunlardan haberi var mı?" diye sordu.

Bu sırada canlı yayına Birsen'in 2. kocasının bir yakınının bağlanması stüdyoda gerginliğe neden oldu. Annesi de evine dönmesi için çağrıda bulunmasına rağmen Birsen "Halil için canım feda" diye konuştu.

müge anlı tatlı sert 4 kez evlendi son eşinin asker arkadaşı ile kaçtı birsen demirok emirhan halil