210 Kiloluk Halterin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Vücut geliştirmeci fitness fenomeni Justyn Vicky, ağırlık kaldırdığı sırada halterin altında kalarak hayatını kaybetti.

Vücut geliştirmeci fitnes fenomeni Justyn Vicky,  antrenman sırasında kaldırmaya çalıştığı 210 kiloluk halterin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay 15 Temmuz günü, Endenozya'da bulunan The Paradise Bali adlı spor salonunda kuvvet antrenmanı yaparken meydana geldi. Vicky, 210 kg squat-press yapmaya çalışıtığı esnada ağır halter çubuğu omuzlarında iken bacaklarını kaldırmaya çalıştı. Ancak bu esnada dengesini kaybetti ve arkasındaki gözcüsünün yardımına rağmen halterin altında kaldı.

Arkadaşları hemen yanına koşup genç sporcuyu hastaneye kaldırsa da ensesine düşen halter nedeni ile boynu kırılan ve kalbine, ciğerlerine bağlanan hayati sinirlerde sıkışma meydana gelen Vicky, alındığı acil ameliyat sonrası hayatını kaybetti.

Doktorlar, tüm çabalarına rağmen Vicky'i kaybettiklerini açıklarken ailesi, arkadaşları ve takipçileri, sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayınladı.

Olayın görüntüleri de sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, Vicky'nin halteri kaldırmakta zorluk çektiği ve bir anda ensesine çarparak başını korkunç bir açıyla öne doğru ittiği görülüyor.

Justyn Vicky fitnes fitness eğitmeni