22 Günlük Bebeği Kutuya Koyup Nehre Attılar

TAKİP ET

Hindistan'da bulunan Ganj Nehri'ne atılmış ahşap kutunun içinden 22 günlük bebek çıktı.

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinin Ghazipur bölgesinde yer alan Ganj Nehri üzerindeki ahşap kutu yerlilerde merak uyandırdı. Kutuyu yakalayıp içini açan bölge halkı kırmızı bir beze sarılmış kız bebek buldu. Bebeği bulan vatandaşlardan biri olan Golu Chaudhary, “Birkaç köylünün yardımıyla kutuyu çıkardık. Açtığımızda kırmızı bir beze sarılı bir kız bebek görünce şok olduk. Kutuda ayrıca Hindu tanrılarının fotoğrafları ve bebeğin burçları da vardı” ifadelerini kullandı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler bebeği hastaneye kaldırdı. 22 günlük olduğu belirlenen bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ''Kız çocuğunun terk edilme nedeni henüz netlik kazanmadı. İlk başta bebeğin hasta olduğundan şüphelendik, fakat kontrolden sonra tamamen iyi ve müşahede altında. Bu bir kız çocuğu sorunu olabilir ve ebeveynler yoksulluk içinde yaşıyor olabilir. Nedeni bilinmiyor. Bebeği yakında çocuk bakım merkezine göndermeyi planlıyoruz'' denildi.

Bebek, Hindistan hükümetinin koruması altına alındı.

hindistan bebek kutu kırmızı bez ganj nehri 22 günlük