22 Yaşındaki Genç Çocuk Parkındaki Salıncak Demirine Asılı Halde Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de bir çocuk parkında akşam saatlerinde, salıncak demirine asılı halde 22 yaşında genç erkek cesedi bulundu.

İstanbul Ataşehir'de bir çocuk parkında salıncak demirine asılı halde bir erkeğe ait ceset bulundu. 22 yaşındaki Oğuzhan Korkmaz olduğu belirlenen gencin, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaşamını yitirdiğini belirlerken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Cinayet İhtimali Akıllara Geldi

Olay yerinde çekilen fotoğraflarda salıncak demirinde asılı gencin ayaklarının yere değiyor olması cinayet ihtimalini akıllara getirirken olay yeri inceleme ekipleri cansız beden üzerinde ve olay yerindeki tüm delilleri topladı.

Olay Yerine Gelen Aile Oğullarını Görmek İstedi

Parka gelen Korkmaz'ın yakınları uzun süre cansız bedeni görmek istedi. Polis ekiplerinin yaklaştırmamakta güçlük çektiği baba ve kardeş zorlukla ikna edilirken olay yerine gelen savcı gerekli incelemeyi yaptı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna otopsi için kaldırılan Korkmaz'ın ölüm sebebinin netleşmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

istanbul ataşehir parkta ceset bulundu salıncak demirine asılı ceset bulundu yenisahra mahallesi salıncak demirinde asılı gencin ayakları yere değiyor cinayet mi intihar mı