23 Nisan Ziyareti: Erdoğan Anıtkabir'de Yok

TAKİP ET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü Ankara'da düzenlenen törenlerle kutlandı. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 2014 yılından bu yana olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir'deki törene katılmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 103. açılış yıl dönümü Ankara’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 2014 yılından bu yana olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir’deki törene katılmadı.

Anıtkabir’de TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan törene TBMM Başkanvekilleri Sadi Bilgiç ve Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AKP Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Muhammed Emin Akbaşoğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu, Seyit Torun, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ile çok sayıda milletvekili katıldı. 

(ANKA)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı recep Tayyip Erdoğan anıtkabir kemal kılıçdaroğlu müsavat dervişoğlu