24 Saatte 2 Çocuk Köpek Saldırısına Uğrayarak Yaralandı

TAKİP ET

Bursa ve Niğde'de 2 çocuk başıboş ve sahipli köpeklerin saldırısına uğradı.

Niğde'de meydana gelen saldırıda Yukarı Kayabaşı Mahallesi Vali Konağı yanındaki Belediye Ek Hizmet Binası'na ait bahçede çocuklar oyun oynamaktaydı.

Bahçeye gelen başıboş köpeklerden birisi, oynamakta olan çocuklardan birini bacağından ısırdı. Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri yaralı çocuğu Niğde Ömer Halisdenir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Saldırı sonrasında konuşan mahalle sakinleri başıboş köpeklerin saldırıları nedeniyle muhitlerinde korku ve panik yaşandığını ve bu soruna çözüm bulunması gerektiğini açıkladı.

2 Yaşında Çocuk Sahipli Bir Köpeğin Hedefi Oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda Yenice Mahallesi Abbasağa Sokak'ta İbrahim ve Hatice Makarnacı çifti, 2 yaşındaki kızları Zeliha ile birlikte yürümekteydi.

Bu esnada sokakta yürüyen bir başka şahsa ait köpek küçük Zeliha'ya saldırdı. Saldırgan köpek çocuğu yüzünden ve boynundan yaralarken baba İbrahim Makarnacı 2 yaşındaki Zeliha'yı güçlükle kurtardı.

Kanlar içerisinde kalan Zeliha ailesi tarafından hastaneye götürülerek tedavi ettirilirken hastanede yapılan incelemelerde Zeliha'nın burnunda kırıklar oluştuğu belirlendi.

Baba İbrahim Makarnacı "Köpek sahibinin yanında saldırdı. Bir köpeği zapt edemedi. Şikayetçi olacağım" derken olaya ilişkin olarak polis soruşturması başlatıldığı öğrenildi.

24 Saatte 2 Çocuk Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğrayarak Yaralandı