25 Yaşındaki Kadın, Kirasını Ödemediği İçin 71 Yaşındaki Sevgilisini Öldürmüştü: Hakim Karşısına Çıktı

TAKİP ET

Playboy'a da poz veren Kelsey Turner adlı kadın, 2019 yılında 25 yaşındayken, 71 yaşındaki sevgilisini öldürmekten tutuklanmıştı.

Playboy da dahil birçok dergiye poz veren 27 yaşındaki Kelsey Turner, 71 yaşındaki sevgilisini öldürmekten yargılandığı davada dün hakim karşısına çıktı. Cinayetle ilgili kan donduran detaylar ilk kez ortaya çıktı.

Turner’in ilişki yaşadığı doktor Thomas Kirk Burchard, 7 Mart 2019’da Las Vegas'ın çöl kısmında bulundu. 71 yaşındaki psikiyatristin cesedi, bir aracın bagajına konulmuştu. Otomobilin camı bir taşla kırılmış, Burchard kafasına aldığı darbeyle hayatını kaybettiği belirlenmişti.

FBI'ın yürüttüğü geniş çaplı soruşturma sonunda katil zanlısı olarak 25 yaşındaki Kelsey Turner tutuklandı.

Turner, dün mahkemede ifade verirken suçunu kabul etti.

Cinayetle ilgili detaylar da polis tarafından ilk kez paylaşıldı. Burchard’ın Turner’ın Las Vegas’taki evinin kirasını ödediği, arabasını aldığı ve faturalarını ödediği açıklandı. Burchard’ın eski Playboy modeli için birlikte oldukları süreç boyunca en az 300 bin dolar harcadığı da iddialar arasında yer aldı.

Kira Tartışması

Detaylarda cinayet günü, ikilinin Turner’ın 3 bin 200 dolarlık kirası ödenmediği için tartıştığı da yer aldı. Bir yıl boyunca genç kadının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Burchard’ın kirayı ödemekten vazgeçmesi üzerine Turner tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Polis, kira tartışmasından sonra Turner’ın 71 yaşındaki Burchard’a öldüresiye vurduğu belirtildi.

Daha sonra Burchard'ın cesedini bagaja koyan eski Playboy modeli arabayı çölün ortasına bıraktı.

Turner’ın şimdi 10 ila 25 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. Polis, kararın 10 Ocak 2023 yılında duyurulacağını belirtti.

kelsey turner kirk burchard cinayet playboy modeli